Bij dit no cure no pay incassobureau helpen zij iedereen

Bij dit no cure no pay incassobureau helpen zij iedereen

no cure no pay incassobureau

Het topic van vandaag is: no cure no pay incassobureau. Zelf had ik ook weleens gehoord van deze term, echter wist ik niet precies wat dit inhoudt. Vandaar dat ik zelf online ben gaan kijken en heb de meeste informatie verkregen van de website billincasso.nl. Deze informatie wil ik dan ook graag met jullie delen omdat er hier wellicht ondernemers zijn die hier gebruik van kunnen gaan maken in de toekomst. 

Wanneer jij dus te maken hebt met een klant waarbij er nog een factuur openstaat, kun je diensten omtrent NCNP gebruiken. De firma Bill Incasso doet dat op de volgende wijze.

Zij behalen altijd resultaat

Allereerst maken zij een incassodossier aan. Hierin staan alle betreffende gegevens over de klant die zijn factuur niet wil voldoen. Allereerst benaderen zij de betreffende persoon op een vriendelijke wijze. Zij schatten de situatie in en proberen hier dan ook zo snel mogelijk uit te komen. Indien dit niet lukt zal er een eerste aanmaning gestuurd worden. Wanneer deze ‘wanbetaler’ weigert te betalen wordt er als laatste middel een deurwaarder ingezet.

Vaak de deurwaarder in het spel komt is het incassotraject snel opgelost. Dit is echter een duur proces, vandaar dat men kan kiezen voor een NCNP. In dit geval betaal jij pas voor de diensten van Bill indien zij het traject hebben afgesloten. Op deze wijze krijgen beide partijen hun geld indien alles succesvol is afgesloten.

Indien jij meer wil weten over de diensten van dit incassobureau kun je hun website genaamd billincasso.nl altijd bezoeken. Voor vragen aan mij, kun je onderaan deze pagina een reactie plaatsen.

account

Share