ING inloggen

Veilig bij ING inloggen is ontzettend belangrijk. Let er daarom altijd op dat in de browser ‘https’ staat. Zo staat de ‘S’ voor Secure (veilig) en zo logt u altijd veilig in. U moet altijd bankieren via veilige verbinding, want zo niet niemand van buitenaf uw gegevens.

 

Hierbij ziet in uw browser altijd een slotje. Indien u voor de eerste keer inlogt op Mijn ING, dan zal er om uw rekeningnummer, pasnummer, vervaldatum van de betaalpas en geboortedatum gevraagd worden.

 

Naast particulier en zakelijk is er ook een iDeal internetadres:

 

Mijn Ing particulier: https://mijn.ing.nl/internetbankieren/SesamLoginServlet

Mijn Ing zakelijk: https://mijnzakelijk.ing.nl/internetbankieren/SesamLoginServlet

iDeal: https://ideal.ing.nl/internetbankieren/SesamLoginServlet

 

 

Soms kan bij het inloggen om een PAC-code gevraagd worden. De PAC-code kunt u online vinden op een lijst met TAN codes. Deze TAN codes heeft u altijd nodig bij het overschrijven.

 

De gevaren van online bankieren

 

Criminelen worden steeds slimmer in het stelen van uw bankgegevens. Vooral online bankieren is een stuk gevaarlijker geworden voor de consument. Daarom is het altijd belangrijk dat u zeker weet dat u veilig online bankiert.

 

Het wordt dan ook afgeraden om in het buitenland in een internetcafé te gaan internetbankieren. U weet niet van te voren welke gevaarlijke software op de computer geïnstalleerd is. Daarnaast kan er natuurlijk altijd iemand meekijken.

 

Twijfelt u? Niet inloggen! Als u twijfelt of u in uw browser een beveiligde verbinding heeft, log dan simpel niet in. Dan kunt u in de meeste gevallen beter inloggen via de ING Mobiel Bankieren App via uw smartphone of tablet.

Share