Alle mogelijkheden om geld te lenen op een rijtje

Alle mogelijkheden om geld te lenen op een rijtje

Geld lenen kan op verschillende manieren, vaak lees je wel diverse mogelijkheden, maar het wordt nooit eens even op een rijtje gezet voor je. Daarom kun je dit artikel gaan lezen en kun je gaan kijken wat de mogelijkheden zijn om geld te lenen:
– Geld lenen bij vrienden, als je hier voor gaat kiezen heb je als voordeel dat je geen rente hoeft te betalen. Echte vrienden helpen elkaar en willen dat de ander geen geldzorgen heeft en daarom kunnen ze elkaar wel eens wat geld lenen, vaak gaat het dan om niet al te hoge bedragen.
– Geld lenen bij de bank, hier kun je voor kiezen als je bijvoorbeeld een hypotheek af wilt gaan sluiten. Je hebt dan een geldverstrekker nodig die je vastigheid kan geven en de bank is dan een goede optie.
– Geld lenen met BKR, als je een BKR registratie op je naam hebt staan kun je toch geld lenen, dit kan via internet, maar ook bij geldverstrekkers die geen BKR toets doen.
– Een minikrediet afsluiten, dit kan als je maar een klein bedrag wilt lenen, vaak maximaal 750 of 1000 euro en dat is snel geregeld via de telefoon of internet.
– Geld lenen via internet, een groot en klein bedrag kun je snel online regelen zodat het binnen een uur op je rekening kan staan.

Welke opties ga je kiezen voor geld lenen?

Als je geld wilt gaan lenen heb je dus verschillende opties, maar welke optie ga jij kiezen? Je moet goed na gaan denken over de voordelen en de nadelen, zo zorg jij er voor dat je ontdekt wat je mogelijkheden zijn in het geld lenen. Soms kan het ene net wat voordeliger voor je uitpakken, laat het daarom goed berekenen zodat je niet voor verrassingen komt te staan, maar zodat je volop kunt genieten van de voordelen die er zitten aan geld lenen via de bank, via vrienden of via internet. Er zijn opties genoeg, als je maar weet wat jouw keuze is!

Share