De beste kunst van Artihove

De beste kunst van Artihove

Kunst van artihove.nl is kunst die iedereen kan betalen. Het wordt allemaal gemaakt door lokale kunstenaars. Op deze manier kan iedereen zijn of haar creatieve brein prikkelen. Maar ook is het een manier om je eens te verdiepen in kunst die je nog niet kent. Ook is er maatwerk mogelijk. Dit betekend dat jij een opdracht kunt aanleveren en dan gaat een van onze kunstenaars daar mee aan de slag. Jij hebt zelf de keuze uit het materiaal,formaat en de gewenste vormen. Ook voor abstracte kunst ben je bij ons aan het juiste adres. Daarnaast kopen veel mensen onze kunst als cadeau voor een dierbaren of collega. Wij hebben beelden en sculpturen in verschillende formaten. Zo klein dat ze in de kast passen en zo groot dat ze de hele ruimte vullen. Kortom er is voor ieder wat wils.

Het perfecte afscheidscadeau

Een afscheidsgeschenk artihove.nl is altijd een geslaagd cadeau voor je collega die ermee stopt. Het is al jammer dat hij of zij weg gaat bij het bedrijf waar je ook werkt. Het kan verschillende redenen hebben. Zo zou het kunnen zijn dat diegene ontslagen wordt vanwege bezuinigingen. Maar het kan ook dat je zolang met iemand werkt dat hij of zij toe is aan zijn of haar pensioen. Zo is er ook voor elke gelegenheid een cadeau te vinden in onze webshop. Wij hebben bijvoorbeeld prachtige beelden die ze in de kast of op de vensterbank kunnen plaatsen. Zo kunnen ze dagelijks nog aan je terugdenken. Maar ook kun je een beeld op maat laten maken. Dit zorgt ervoor dat het nog unieker is. Zo geef je een persoonlijk cadeau aan hem of haar.

Bijzondere bronzen beelden

De bronzen beelden online webshop heeft een ruime collectie aan bronzen beelden. Meestal verkopen wij de kleine en uniek beelden voor in huis. Deze kan je natuurlijk voor jezelf kopen om je interieur op te vrolijken. Maar het is ook het ideale cadeau voor een verjaardag of een afscheid. Het voordeel van brons is dat het in bijna iedere interieurstijl past. Maar wil je groter uitpakken dan kan je kiezen voor een van de grote beelden. Deze zijn ideaal voor bijvoorbeeld een ontvangst ruimte. Maar ook zien we dat mensen deze vaak in de tuin plaatsen. Zo wordt het echt een eyecatcher van de ruimte waar deze staat.

Prachtige urnen voor een lang eerbetoon

Als je op zoek bent naar bijzondere urnen dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij voorzien de kale urn van een leuk kunstwerk. Zo maak je dit nog veel persoonlijker. Maar ook is het zo dat je met een positieve gedachte aan degene kunt denken. De kaalheid is er af en dus gaat de negativiteit er ook een beetje meer af. Veel mensen hebben juist dit nodig in het rouwproces. En online heb je alle tijd om het rustig te laten bezinken. Er zit geen tijdsdruk achter waardoor het dus ook niet emotioneel te zwaar wordt.

 

Share