Klein bedrag lenen

Klein bedrag lenen

Het overkomt iedereen wel eens, ondanks dat je niet echt in de geldproblemen zit wil je toch graag voor die ene aankoop een klein bedrag lenen. Of omdat je net niet aan de huur van de maand kunt voldoen wil je snel een klein bedrag lenen, waar kun je dan het beste terecht?

Zowel op het internet als op televisie en in de krant word je overspoeld met reclames die gaan over geld lenen maar waar kun je het beste terecht voor een klein bedrag lenen? Binnen de wereld van leningen zijn vooral banken niet echt gericht op het lenen van een klein bedrag. Vaak betreft dit logge organisaties waar er veel papierwerk komt kijken bij het aanvragen van een lening. Bovendien zijn deze in principe aangesloten bij de BKR dus kun je het met een BKR notering al helemaal vergeten.

Online kredietverstrekkers zijn wel een goede optie indien je denkt: “ik wil een klein bedrag lenen”. Op het internet kun je namelijk snel en gemakkelijk een lening aanvragen ongeacht of dit om een groot of klein bedrag gaat. Deze online kredietverstrekkers weten namelijk dat er een grote markt is voor mensen die een klein bedrag lenen. Bovendien hoef je hier niet altijd te kiezen voor bedrijven die je BKR notering controleren, er zijn ook kredietverstrekkers die hier niet op letten echter betaal je dan vaak wel een wat hogere rente.

Tot slot kan een klein bedrag lenen vaak ook goed bij bekenden of familie. Indien er mensen in je omgeving zijn die niet zo krap bij kas zitten en je min of meer een vertrouwensband met hun hebt kun je deze mensen ook vragen je een klein bedrag uit te lenen. Zorg er wel voor dat je dit verzoek alleen doet indien je er zeker van bent dat je na een bepaalde periode het bedrag weer terug kunt betalen. Anders kun je er zelfs een ruzie aan over houden en dat wil niemand natuurlijk.

Share