Eigen baas of niet?

Eigen baas of niet?

Als je de keuze hebt op eigen baas te worden dan doe je dat. Het liefst ben jij de baas, ben jij diegene die de beslissingen maakt en luistert iedereen naar jou. Het is eigenlijk een droom van elk mens op de beste en hoogst opgeleide te zijn. Het starten van zo’n succesvolle onderneming vergt hard werken, lange uren en een heel hoop ander vaardigheden. Een onderdeel en zeker niet een klein onderdeel is het administratieve gedeelte. Het bijhouden van een overzichtelijke financiële administratie die voldoet aan de huidige regelgeving vergt kostbare tijd. Het accountantskantoor Ede heeft ervaren en gespecialiseerde accountants die dit werk erg secuur en goed voor u kunnen verrichten.

 

Accountants die hier hun werk doen kunnen u op meerdere vlakken helpen en advies geven waar nodig. Hierbij zijn er een aantal onderwerpen waar u aan kan denken, namelijk: fiscaal advies, accountantsverklaringen, jaarrekeningen, belastingaangiften, rapportages en uiteraard de financiële administratie. Het wordt heel secuur nagelopen van begin tot eind. Als extraatje kunnen de accountants ook nog duidelijk aangeven wat ze verder voor je kunnen betekenen in de toekomst. Een erg duidelijk beeld schetsen hoe het er in de toekomst uit zal zien en wat voor u het best zal zijn. Hierdoor ontstaat er bij onze klanten een mooie open samenwerking waarbij we elkaar op de hoogte houden van alle werkzaamheden.

 

Tot slot zijn er ook vaak zaken waarvan u niet eens weet dat ze bestaan of veranderen. Het is ook lastig om alle zaken die afspelen in en rondom een onderneming te kennen. Maar ik kan vertellen dat een boekhouder Arnhem een complete en overzichtelijke financiële administratie bij u kunt leveren, zodat u wel weet wat er allemaal gaande is. Dit zorgt voor minder stress bij de werknemers en bij u zelf. Als je voor BVR advies kiest dan wordt u voorzien van deskundig en ervaren advies op het gebied van financiën. Laat de administratie maar aan ons over!

Share