Krediet online

Krediet online

Er zijn verschillende manieren om krediet online aan te vragen, waaronder het afsluiten van een consumptief krediet. Het krediet is voornamelijk bedoelt voor het aanschaffen van goederen die beperkt houdbaar zijn. Er zijn verschillende vormen van een consumptief krediet beschikbaar.

 

Consumptief krediet online

 

Consumptief krediet is een lening met als doel een consumptieve besteding. Er dient geen specifiek doel vastgelegd te worden voor het aangaan van de lening. De voorwaarde is dat de goederen of diensten die aangeschaft worden beperkt houdbaar dienen te zijn (bijvoorbeeld witgoed, vakantie, auto,…).

 

Het krediet kan niet gebruikt worden voor de aankoop van duurzame goederen als onroerend goed of besteedt worden aan werkzaamheden die een meerwaarde bieden als het opknappen van het huis. Voor deze zaken kan een hypothecaire lening worden afgesloten.

 

Het is raadzaam om op voorhand een realistische inschatting te maken van de looptijd van de lening, de mogelijkheden tot afbetaling, en de levensduur van het product dat met deze lening gefinancierd word. Bij een langere looptijd is het voordeel dat de afnemer lagere bedragen per maand kan aflossen, maar de rente komt relatief hoger uit dan bij een kortere looptijd.

 

Vraag hier een offerte aan voor consumptief krediet online!

 

Share