onafhankelijk hypotheekadvies erg handig voor de juiste hypotheek

onafhankelijk hypotheekadvies erg handig voor de juiste hypotheek

Financiële meesters biedt onafhankelijk hypotheekadvies. Ze werken samen met alle geldverstrekkers die zaken doen met het intermediair. Dit zijn niet alleen banken, maar dit zijn ook pensioenfondsen en verzekeraars. Deze bieden enorm veel financiële producten aan. Doordat er zoveel keuzes zijn, heeft het consument geen overzicht meer. Financiële meesters geeft jou onafhankelijk hypotheekadvies waardoor jij dit overzicht terug krijgt. Ze hebben de vrijheid om met iedere bank en verzekeraar zaken te doen en geven hier geen aandelenbelang bij. Zo weet je zeker dat ze de beste hypotheek voor jou vinden.

Wat is een hypotheek?

Een hypotheek is een lening met een onroerend goed als onderpand. Dit is vaak een huis of bedrijfspand. Zodra je iets koopt, leen je dus geld van de bank en zo financier jij je droomwoning. Over het geld wat je leent, betaal je later rente. De partij die de lening aangaat, dit is een persoon of bedrijf die noemen we de hypotheekgever. De bank of hypotheekverstrekker die de lening versterkt, noemen we de hypotheeknemer.

Een hypotheek bestaat vaak uit 3 onderdelen:

  1.       De lening
  2.       De aflossing
  3.       De verzekering

Hoe gaan we tewerk

We beginnen met jouw wensen en behoeften in kaart te brengen. Zodra we jouw wensenpakket hebben selecteren wij banken en verzekeraars die hier het beste bij aansluiten. Zodra we het totale aanbod hebben, zetten wij alle prijzen, voorwaarden en service netjes onder elkaar. Zo kun je in één oogopslag zien wat voor jou de beste aanbieding is. Voordat je met Financiële Meesters in zee gaat, informeren wij je over wat je van onze dienstverlening mag verwachten en welke kosten daarmee gemoeid zijn. Zo betaal je bij ons geen provisie, maar een vast tarief per product. Met deze transparante werkwijze sta jij achteraf niet voor verrassingen.

Share