Stijgerbouw op Instagram

Stijgerbouw op Instagram

Stijgerbouw op Instagram

Stijgerbouw is een belangrijk onderdeel van de voorzieningen die Nederland heeft. Zonder Stijgerbouw kunnen  bijvoorbeeld jachthavens niet de plekken voorzien voor alle boten. Huidige stijgers moeten regelmatig worden vervangen om zo een soepel moderne, maar ook veilige stijgers te behouden. Hoe kun je ervoor zorgen dat mensen op de hoogte blijven hiervan en getriggerd worden om bestrating voor hen te laten doen? Een belangrijke mogelijkheid hiervoor is social media en dan in dit geval Instagram! Dit is een van de vele online platformen die deel uitmaakt van sociale media.

Waarom Instagram?

Instagram is een belangrijk onderdeel van de social media platformen. De afgelopen jaren heeft het zich flink ontwikkeld en staat nu hoog aangeschreven als platform. Mensen kunnen een foto of video delen met anderen, vervolgens liken en deze kan uiteindelijk weer gedeeld worden met anderen. Soms zegt een foto meer dan 1000 woorden, de perfecte gedachte voor Instagram. Het dient in dit geval als een hulpdienst. Een hulpdienst als oplossing. Wanneer een stijgerbouwbedrijf een foto laat zien waarop zij een lastige klus installeren, gaan mensen hierover nadenken. Ze worden getriggerd of zij dit wel echt zelf moeten doen of professionals hieraan moeten laten werken. Wanneer ze via de pagina op de site komen raken ze alsnog overtuigd en wordt er een afspraak gemaakt. Het dient dus als een tussenstap voor de stijgerbouw!

Waarom Chatkracht?

Chatkracht dient hierbij als een online chatservice voor de bedrijven. Denk hierbij aan het ontnemen van werk wat zorgt voor extra tijd. De chatspecialisten kunnen zo mensen helpen die vragen hebben over een bepaald onderwerp of mensen triggeren om ook verder te kijken dan de Instagrampagina. Het is dus een extra mogelijkheid die chatkracht creëert voor andere bedrijven. Het levert dus voor alle partijen een win-winsituatie op met alleen maar voordelen hierbij!

 

 

 

Share