Een lening krediet of andere vorm van geleend geld

Een lening krediet of andere vorm van geleend geld

het afsluiten van een lening was nu echt iets dat ik niet had verwacht van mijn vriend om zijn hobby te bekostigen maar ik ben er achter gekomen dat hij dit toch wel heeft gedaan. Ik ben er echt van geschrokken en het, uiteraard, de volgende avond direct een goed gesprek met hem getracht te voeren. Dit werd een heel lastig gesprek maar ik vind het wel belangrijk om wederzijds respect te behouden en wil hem graag de ruimte geven zijn problemen zelf in te zien. een lening krediet of iets dergelijks gaat me wel heel erg ver omdat dat ook wel mijn eigen toekomst aan gaat en dus heb ik hem nadrukkelijk gevraagd hier de volgende keer met mij over te overleggen. Hij snapte dit wel maar gaf ook wel aan dat het op dat moment niet anders was voor hem. Een lening krediet of andere manier van het verkrijgen van geld van iemand regelen vindt ik iets dat in een relatie overlegd moet worden en ik geloof wel dat ik hem dat duidelijk heb weten te maken. Nu snap ik ten eerste niet dat iemand zich in een hobby verliezen kan die zoveel geld kost maar ik heb dus met eigen ogen gezien hoe dit daadwerkelijk wel echt in zijn werk gaat. Wanneer u ook op zoek bent naar een lening, krediet of andere financiering dan kan ik u aanraden hierover veel informatie te zoeken en dan bijvoorbeeld op deze website.

Share