Financieel administratiekantoor nabij Utrecht

Financieel administratiekantoor nabij Utrecht

Het financiële administratiekantoor nabij Utrecht is opgericht door José Verbeek-Vergeer (AA-accountant).  Dit is een allround bedrijf en hebben veel ervaring als accountants. Een klein gedeelte van de vakgebieden zal ik hieronder zetten:

-Opstellen begrotingen, kostprijsberekeningen en project/investeringsanalyses
-Controller werkzaamheden: analyse van periodieke verantwoordingen ten opzichte van begroting en bespreking van deze analyses, alsmede het mede opstellen van actieplan/aangepaste begroting ter verbetering van de resultaten
-Controle: vaststellen volledigheid en juistheid van de verantwoorde cijfers middels procesbeoordeling en uitvoeren lijncontroles (proces volgen van begin tot eind)
-Projectadministratie: controle op volledigheid en juistheid van de gevoerde projectenadministratie, analyse. administratiekantoor Utrecht

Een bijzonder goede hulp

Wat waren wij blij dat wij het administratiekantoor nabij Utrecht erbij hadden gehaald toen onze boekhouder per direct werd ontslagen. Achteraf maar goed ook, want er klopte niets van de werkzaamheden die deze boekhouder al jaren voor ons had gedaan. Gelukkig waren wij bij ‘Reken op José’  aan het juiste adres en was binnen een mum van tijd alles weer op orde. De grote achterstanden die al die tijd waren blijven liggen, werden snel en vakkundig weggewerkt. Nu is ons financieel plaatje weer ordelijk en zeer overzichtelijk, dit door de geweldige inzet van ‘Reken op José’. Kan iedereen dit bedrijf ook aanraden wanneer jouw boekhouding niet klopt. 

Share