De oplossing voor factoring gevonden!

De oplossing voor factoring gevonden!

Onlangs ben ik mijn eigen bedrijf begonnen en was ik op zoek naar mogelijkheden voor factoring. Het is wel zo fijn wanneer je op een gemakkelijke maar professionele manier je facturen naar klanten kunt versturen. Al snel kwam ik terecht op de website van Finqle. Ik ben zelf heel enthousiast over dit bedrijf en daarom deel ik deze tip graag met jullie.

factoringHoe werkt factoring bij dit bedrijf?

Kies je voor factoring via Finqle, dan verstuur je je facturen niet naar klanten maar naar Finqle. Je kunt de facturen heel eenvoudig online indienen en vervolgens betaalt Finqle deze binnen 24 uur uit. Dit betekent dat zij het kredietrisico voor jou dragen. Ook het debiteurenbeheer wordt helemaal uit handen genomen. Je hoeft dus zelf niet meer achter de betaling van facturen aan te zitten! Deze dienstverlening wordt ook wel American factoring genoemd en wordt steeds populairder. Dit is natuurlijk ook logisch want je hebt er zelf geen omkijken meer naar! Ook heb je altijd een helder inzicht in je eigen kostenstructuur.

Makkelijk voor MKB’ers en ZZP’ers

Finqle probeert factoring zo makkelijk mogelijk voor je te maken. Zo kun jij je vooral bezig houden met ondernemen! Ook komen er weinig verplichtingen bij kijken. Je bepaalt zelf hoeveel debiteuren je onderbrengt bij Finqle en er gelden geen restricties op het aantal facturen of de omzet. Dit maakt Finqle heel flexibel en met name startende ondernemingen maken dan ook gebruik van deze dienst. Denk bijvoorbeeld aan MKB’ers en ZZP’ers.

FactoringIk maak nu al een tijdje gebruik van factoring via dit bedrijf en ben heel erg tevreden met deze dienst. Ik kan mijn vragen kwijt aan mijn contactpersoon en heb dan altijd een snel antwoord. Hij is dan ook goed op de hoogte van mijn situatie. Deze persoonlijke benadering vind ik zelf erg fijn.

 

Share