Heeft je opdrachtgever niet betaald?

Heeft je opdrachtgever niet betaald?

Helaas krijgt bijna iedere ondernemer er wel mee te maken, je levert als bedrijf een dienst of product maar helaas blijft de betaling ervan achterwege. Na diverse herinneringen te hebben gestuurd zie je het geld helaas niet op de bank verschijnen, tijd om de hulp in te schakelen van een bonafide incassobureau. Wanneer je het zelf niet voor elkaar krijgt om het geld te innen, kun je samen met het incassobureau bepalen welke actie er gevolgd wordt om dit wel voor elkaar te krijgen. Voordeel is tevens dat je niet op hoeft te draaien voor deze kosten.

 

Debiteur betaald de kosten

 

Als benadeelde hoef je natuurlijk niet voor de kosten op te draaien voor de incasso, de kosten betaald de debiteur direct met het openstaande bedrag van de factuur. Is het niet mogelijk om de facturen te incasseren, dan zal er ook niets worden berekend naar jou toe. Als bonafide incassobureau doen zij er alles aan om te vordering te kunnen innen, een korte maar gerichte aanpak is vaak de beste tactiek om de vorderingen wel betaald te krijgen. Mocht deze tactiek niet werken, dan is het altijd mogelijk om gerechtelijke stappen te ondernemen om het geld te kunnen innen.

Bonafide Incassobureau

Altijd op de hoogte

 

Als bonafide incassobureau is incassobureau Breda altijd op de hoogte van de nieuwste regels en wetten betreft een incasso, natuurlijk wordt je als klant hiervan ook op de hoogte gebracht zodat je weet wat de mogelijkheden zijn. Trek op tijd aan de bel, zodat het niet gebeurd dat je als ondernemer zelf in de problemen komt. Door de jarenlange ervaring van incassobureau Breda, weten zij in veel gevallen altijd tot een oplossing te komen. Vaak is het beter voor een oplossing te kiezen met bijvoorbeeld een maandelijkse betaling, dan direct gerechtelijke hulp in te schakelen. 

Share