Je woning verkopen

Je woning verkopen

Er tal van redenen te noemen wanneer je huis direct verkopen, je hebt een nieuwe woning gekocht, je gaat scheiden of je hebt een woning geërfd. Wat de reden ook is het is een onzekere en spannende tijd, want je weet vaak niet wat er precies gaat gebeuren. Duurt het lang voordat de woning wordt verkocht, en nog belangrijker voor hoeveel? Cito Vastgoed is dé specialist op het gebied van woningen kopen, zodat je snel van je woning af bent.

Cito Vastgoed

Snel een mooi bod

Er kunnen redenen zijn dat je de woning snel moet verkopen, ga je bijvoorbeeld scheiden dan is het niet ideaal als de verkoop dan maanden duurt. Bij Cito Vastgoed kun je snel de woning aanbieden, of dit nu een appartement betreft of een vrijstaande woning. Ook wanneer je weet dat er veel overwaarde op de woning zit en hiervan wilt profiteren, is het verkopen van je woning een mogelijkheid. Vaak duurt het traject van een makelaar maanden, wat veel stress met zich meebrengt.

Snel zekerheid

Wanneer je met Cito Vastgoed in zee gaat, heb je niet alleen snel zekerheid maar ook je geld. Zonder voorbehoud wordt je woning of appartement door hun gekocht, hierdoor hoef je niet langer in spanning te zitten en profiteer je al snel. Verkopen via een makelaar geeft niet direct zekerheid, als de financiering niet rond komt gaat de koop niet door. Bij vastgoedmakelaar heb je hier geen last van, in welke prijsklasse je ook een woning hebt. Kijk snel op de website cito-vastgoed.nl voor meer informatie.

Share