Internet marketing bureau Eindhoven

Internet marketing bureau Eindhoven

Het internet marketing bureau Eindhoven, heeft ons bijzonder goed geholpen. Voor bedrijven in en in de omgeving van Eindhoven is de Websitepromotor een ware held. Veel bedrijven hebben hier al aangeklopt om hun te helpen met beter vindbaar te worden op Google. Als het ware de SEO zoekmachine optimalisatie toe te passen. Ons bedrijf kan heirover meepraten, nadat wij een periode hebben gehad dat het erop leek, dat wij de deuren moesten sluiten. Onze omzet was zo slecht, dat het ons niet lukte om hiermee verder te gaan. Als laatste redmiddel hebben wij bij dit bedrijf aangeklopt en dat was onze redding.  internet marketing bureau Eindhoven

Goede zaken dankzij het internet marketing bureau Eindhoven

Omdat wij echt op zoek waren om ons bedrijf te redden, waren wij bij de Websitepromotor terecht gekomen. Door hun no cure no pay regel hebben wij de stap gewaagd en maar goed ook. Door middel van een goed gesprek hebben wij de knoop doorgehakt en zijn met dit bedrijf in zee gegaan. Zij hebben onze website helemaal bekeken en waar nodig een verbetering in gebracht. Ook onze zoekwoorden waren niet echt een goede keuze en ook deze werden veranderd. Al met al leek onze website van geen kanten te kloppen en daardoor ook haast onvindbaar op Google.

Inmiddels zijn wij weer met een zeer mooie website online en dat is meteen te merken. Wat ons niet was gelukt binnen een maand, was nu wel bereikt binnen een week. Het aantal bezoekers op onze site is zo groot geworden, dat wij weer een goed draaiend bedrijf hebben.

Share