Realtime samenwerken met Office 365 prijzen

Realtime samenwerken met Office 365 prijzen

Office 365 prijzenOngeveer negentig procent van de werkzaamheden binnen in mijn onderneming worden verricht via de laptops en/of computers. Maar de grootte van opdrachten verschillen enorm. Wanneer een klant een grootte opdracht aanleverden was dit moeilijk om af te krijgen voor de afgesproken data. Simpelweg omdat er maar een werknemer kon werken in het bestand. Ikzelf vond dit erg vervelend, vandaar het besluit de mogelijkheden te bekijken om meerdere werkzaamheden tegelijkertijd te kunnen vinden.

Na een tijdje het internet te hebben bekeken kwam ik terecht bij Office 365 prijzen. Deze Office 365 prijzen werden weergeven op de website van Yourhosting. Via deze aanbieder had ik de mogelijkheid om de nieuwste software van Microsoft aan te schaffen, voor een krappe vijf euro per computer. 

Realtime samenwerken

Realtime samenwerken

Tijdens het lezen van de beschrijvingen kwam ik terecht bij realtime samenwerken in documenten. Werk met meerdere werknemers tegelijkertijd aan hetzelfde bestand, vele mogelijkheden van deze software. Voeg eenvoudig opmerkingen en statusupdates aan versies toe via de chat die ook in het bestand weergeven wordt.

Vooral het realtime samenwerken sprak mij enorm aan. Simpelweg omdat ik op deze manier meerdere personeelsleden aan een bestand kon laten werken. Zo konden zelfs de groten opdracht op tijd aangeleverd worden aan de belangrijke klanten.
Opslag

Top software

Nu enkele weken verder kan ik u vertellen dat de software van Yourhosting top is. Voor een zeer voordelige prijs per computer per maand, kan mijn personeel samenwerken in documenten. Hier zitten vele voordelen aan vast dankzij deze mogelijkheid groeit de kwantiteit, kwaliteit en omzet!

Share