Welke boekhouder voor zzp-ers heeft nog ruimte voor nieuwe klanten?

Welke boekhouder voor zzp-ers heeft nog ruimte voor nieuwe klanten?

Voordat ik de taken van mijn ouders op het hoofdkantoor overnam, heb ik jaren voor mezelf gewerkt naast mijn reguliere baan. Toen ik de taken voor de volle honderd procent overnam, bleek al gauw dat ik geen tijd meer had voor mijn werkzaamheden als zzp’er. Dit vind ik best wel jammer maar het was gewoon weg niet haalbaar. Maak nu al erg lange dagen en als ik dan na mijn taken op het hoofdkantoor in de avonduren nog mijn werkzaamheden als zzp’er zou moet doen, dan zou ik mijn gezin en mijn bed nog maar erg weinig zien. Een vriendin van mij de ook zzp’er is, heb ik aangeboden om mijn klantenbestand over te nemen. Hier had ze wel oren naar. Op een avond hebben we alles doorgenomen en heb ik kaar officieel mijn klantenbestand overhandigd. MIjn klanten zijn op de hoogte gebracht en geen van allen had er moeite mee. Echter is haar klantenbestand nu dusdanig groot dat ze de boekhouding uit handen wil gaan geven. Diezelfde avond zijn we op het internet gaan zoeken naar een boekhouder voor zzp. Dit leverde wel een groot aantal sites op maar hier vielen ook al gelijk de nodige van af omdat de site ons niet aansprak of de bedrijfsvisie kwam niet overeen met die van mij vriendin. Verder zoeken naar een boekhouder voor zzp, bracht ons op de site finovion.nl, deze site met een boekhouder voor zzp sprak ons aan omdat de site helder en gestructureerd is en de bedrijfsvisie en open cultuur passen bij wat mijn vriendin wil uitdragen. We hebben contact gelegd met deze boekhouder voor zzp en aangegeven wat de bedoeling is en waarom zij op zoek is naar een goede boekhouder voor zzp. De boekhouder voor zzp bleek gelukkig nog ruimte te hebben voor een nieuwe klant en ze hebben dan ook gelijk een afspraak gemaakt. Mijn vriendin is blij dat ze door deze site de mogelijkheid heeft haar boekhouding uit handen te geven aan een boekhouder voor zzp. Zonder deze site was het minder makkelijk geweest om het uit handen te geven. Fijne site.

Dit is de site waar u zijn moet als u een boekhouder voor zzp zoekt

Wanneer u eenmaal besloten heeft om uw boekhouding uit handen te geven, dan wilt u uiteraard een boekhouder die kennis van zaken heeft en waar u makkelijk mee in contact kan komen en waar u geen hoofdprijs betaalt voor de geleverde diensten. Deze site voldoet aan al deze criteria en zijn zeer efficiënt. Wij zijn erg goed geholpen door hen.

Kunt u ook wel wat hulp gebruiken?

Dankzij de website finovion.nl, heeft mijn vriendin een fijne en goede boekhouder kunnen vinden aan wie ze met een gerust hart haar boekhouding toevertrouwd. Wij zijn dan ook zeer te spreken over deze site omdat:

  • Zij een uitstekende dienst verlenen.
  • Zij nette tarieven rekenen voor hun diensten.
  • Zij snel en efficiënt werken.

Mocht u een goede boekhouder willen die weet waar die mee bezig is, dan kunnen wij u deze site van harte aanbevelen.

Lees meer…

Share