Bedrijfspand financieren bij een hypotheek

Bedrijfspand financieren bij een hypotheek

Een bedrijfspand financieren valt onder zakelijk vastgoed. Zakelijk vastgoed heeft commerciële doeleinden en wordt gebruikt om uiteindelijk winst mee te behalen. Bij zakelijk vastgoed kun je denken aan distributiecentra, opslagruimtes, de commerciële verhuur van woningen en dus ook bedrijfspanden. Ook zijn freelancers een onderdeel van het zakelijk vastgoed. 

bedrijfspand financieren

Cijfers voor een mooie lening

Je kunt een bedrijfspand financieren bij een hypotheek. Als een pand gefinancierd wordt bij een hypotheek, kun je het pand gelijk in gebruik nemen. Hierbij wordt het geleende bedrag in termijnen afgelost. Wanneer je een zakelijke lening aanvraagt krijg je veel te maken met cijfers. De financier wilt aangetoond krijgen dat je als bedrijf de financiering werkelijk kan terugbetalen. Hierbij is het belangrijk dat je de financier inzicht geeft in de activa van je bedrijf en de omzetcijfers van voorgaande jaren. Daarnaast wilt een financier weten hoe de kasstroom van je bedrijf zich in de toekomst zal ontwikkelen. Dit komt de financier alleen te weten wanneer je toestemming geeft tot de cijfers van je bedrijf. Door een open relatie met je financier kan je een mooie som ontvangen voor je lening om te kunnen investeren in je vastgoed.

Een op maat gemaakte lening

Heeft u een bedrijfspand in het vizier? Dan moet u dit bedrijfspand kunnen financieren. Op Oimio.nl kunt een financieringsaanvraag doen waarna Oimio.nl uw aanvraag analyseert. Vervolgens krijgt u advies over de lening die Oimio.nl u kunt bieden. De financiële documenten en bedrijfsgegevens worden per aanvraag beoordeelt, zodat de financiering van het vastgoed op maat kan worden geadviseerd. Wanneer u tevreden bent over de financiering wordt de financiering uitgekeerd. Vanaf dit moment gaat het aflostermijn van start. 

Share