Geweldige regeling, incasso no cure no pay

Geweldige regeling, incasso no cure no pay

Altijd heel vervelend wanneer je klanten in je bestand hebt zitten die hun rekeningen niet willen betalen. Vaak vraag ik me dan af waarom iemand iets besteld als ze toch niet willen betalen. Zo heb ik ook een paar klanten in mijn bestand waar ik al een paar keer een herinnering naar gestuurd heb, maar helaas zonder resultaat. Zo heb ik het incasso bureau Bill de opdracht gegeven om zorg te dragen voor de laatste herinnering, uit ervaring weet ik dat klanten eerder betalen als ze een rekening van een incassobureau krijgen, dan van mij zelf. Op de één of andere manier zet dit eerder tot betaling aan. Ik heb al meerdere keren gebruik gemaakt van de hulp van dit incasso bureau, meestal met goed resultaat, maar in een enkel geval bleef de betaling uit. Gelukkig werkt dit incasso bedrijf met de regel, incasso no cure no pay, dus als de klant niet tot betaling over gaat hoeven wij ook niets te betalen, dus wat hebben wij te verliezen. Natuurlijk heb ik de klanten die niet, of niet tijdig betalen geblokkeerd, zo kunnen ze niets meer bij mij bestellen. Natuurlijk ben ik blij met de regeling van de incasso no cure no pay, zo hoef ik zelf geen geld erbij te leggen als een klant helemaal niet wilt betalen, dit is altijd heel erg vervelend.  incasso_keurmerk

Zeer tevreden over het incassobureau Bill

Sinds ik de hulp van het incassobureau Bill heb ingeschakeld merk ik duidelijk dat het aantal wanbetalers enorm is afgenomen, daar ben ik heel erg blij mee.  0502032145_154_vordering-indienen

Share